Contacteer ons
PROJECT
ODRADA

Ruimte, licht en zicht, het zijn de elementen die majestueus zijn samengebracht in de residentie Odrada. De residentie omvat verschillende types van appartementen (2/3 slaapkamers) en wordt in een tweede fase ontwikkeld op de Eymardsite. Odrada presenteert zich als een fors en elegant bouwvolume in kwaliteitsvolle baksteenarchitectuur.

Door het ontwerp in U-vorm wordt een rustige gemeenschappelijke binnentuin gecreëerd, waar alle appartementen zich optimaal rond schikken. Grote terrassen langs zuid- en westzijdes zorgen voor aangename buitenruimtes aan alle units, en de karakteristieke horizontaliteit van de gevels. Elk appartement wordt bovendien tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er is een ruime keuze aan oppervlaktes en indelingen. 

ARCHITECTUUR

De appartementen zijn allen ontworpen als doorzon – of hoekappartementen om optimaal te kunnen genieten van zicht en zonlicht. Het bouwvolume zelf zorgt voor privacy en akoestische buffering van deze groene binnenplaats. De hoogste bouwlaag is gedeeltelijk teruggetrokken, om hier royale terrassen aan te bieden, aansluitend aan penthouses met verzicht. Karakteristiek zijn de inkomzones en de grote toegangspoort naar het binnengebied, waaraan de gemeenschappelijke ruimte en de fietsstalplaatsen gekoppeld zijn.

WAAROM ODRARA

  • Prachtige ligging
  • Groene binnentuinen
  • Ondergrondse garages
  • Brede mix aan appartementen
  • Pure architectuur
meer info: verkoop@eymard.be of 059 30 50 50
Development
Sales
Privacyverklaring

Download hier de brochure

Gelieve onderstaande velden in te vullen alvorens u de brochure kunt downloaden.